Jäsenhuone|Työhuone|Valmennushuone (JH)

Tervetuloa

Ajankohtaista

Suomen Taitoluisteluliitto on julkistanut luistelijat syksyn kansainvälisiin kilpailuihin ja mukana eri kilpailuissa on hienosti kolme Porvoon Taitoluistelijoiden urheilijaa.
Suomen Taitoluisteluliitto on vahvistanut maajoukkueet alkaneelle kaudelle 2018-2019. PTLn luistelijoista on yksinluistelun maajoukkueissa hieno edustus!
Lauantaina ja sunnuntaina Kokonniemen jäähallissa kilpaillaan sekä yksin- että muodostelmaluistelussa. Porvoon Taitoluistelijat järjestää ensin lauantaina 10.3. yksinluistelun a-silmutason Timanttifinaalin Helsingin, Hämeen, itäisen ja kaakkoisen alueen parhaimmistolle. Sunnuntaina 11.3 jään valtaavat muodostelmaluistelijat perinteisessä kutsukilpailussa.
Tässä poimintoja viime viikoilta hyvin menneistä kilpailuista:
Yksinluistelun debytantit-sarjan toiset valintakilpailut kilpailtiin kolmessa lohkossa 10.-11.2. PTLn Emma Huikari, Venla Vehkaluoto ja Nella Vierikko kilpailivat HSKn järjestämässä kolmoslohkon kilpailussa Tikkurilassa sunnuntaina. Emma ja Nella saavuttivat sunnuntain kilpailusuorituksillaan paikan debytanttien kultafinaaliin!
Ad Astra sijoittui hyvällä luistelulla viidenneksi muodostelmaluistelun minoreiden 2. valintakilpailussa
Rovaniemellä käytävissä pohjoismaisissa mestaruuskilpailuissa on lauantai-iltana luisteltu juniorinaisten vapaaohjelmat
Vera Stolt lyhytohjelmallaan neljännellä sijalla
Yksinluistelun kansalliset juniorit -sarjan toiset valintakilpailut kilpailtiin kolmessa lohkossa 27.-28.1. PTLn Juuli Salminen ja Anni Pihlflyckt kilpailivat Oulussa ja saavuttivat kilpailutuloksillaan hopeafinaalipaikat!
Muodostelmaluistelun toiset kansalliset valintakilpailut kilpailtiin Lappeenrannassa 20.1. PTLn joukkueista kilpailuvuorossa oli aikuisten sarjan Audax sekä juniorit-sarjan Altius.
RSS ATOM