Jäsenhuone|Työhuone|Valmennushuone (JH)

Tervetuloa

Ajankohtaista

Borgå Folkakademissa maahanmuuttajien ruotsin opetuksesta vastaava opettaja Inga-Lill Sundqvist-Leskinen halusi ilahduttaa oppilaitaan tarjoamalla heille suomalaisen kokemuksen. Suomalaisille luistelu on tuttu liikuntalaji, mutta ihmisille jotka ovat lähtöisin Irakista, Syyriasta tai Keniasta laji on täysin uusi.
Seuralla oli viikonloppuna oikea kilpailuiden superviikonloppu! Miten hyvin ne menivätkään!
Yksinluistelun SM-noviisit, SM-juniorit ja SM-seniorit ovat luistelleet ensimmäisen valintakilpailun.
Kokouskutsu
Uusi lyhytohjelma onnistui erinomaisesti ja yhteispisteissä Vera luisteli omat uudet kansainväliset ennätyspisteet 136.56.
Vera Stolt on valmentaja Aleksei Saksin kanssa matkalla Liettuan Kaunasiin.
Suomen Taitoluisteluliitto on julkistanut luistelijat syksyn kansainvälisiin kilpailuihin ja mukana eri kilpailuissa on hienosti kolme Porvoon Taitoluistelijoiden urheilijaa.
Suomen Taitoluisteluliitto on vahvistanut maajoukkueet alkaneelle kaudelle 2018-2019. PTLn luistelijoista on yksinluistelun maajoukkueissa hieno edustus!
Lauantaina ja sunnuntaina Kokonniemen jäähallissa kilpaillaan sekä yksin- että muodostelmaluistelussa. Porvoon Taitoluistelijat järjestää ensin lauantaina 10.3. yksinluistelun a-silmutason Timanttifinaalin Helsingin, Hämeen, itäisen ja kaakkoisen alueen parhaimmistolle. Sunnuntaina 11.3 jään valtaavat muodostelmaluistelijat perinteisessä kutsukilpailussa.
RSS ATOM