Jäsenhuone|Työhuone|Valmennushuone (JH)

Tervetuloa

Ajankohtaista

Tässä poimintoja viime viikoilta hyvin menneistä kilpailuista:
Yksinluistelun debytantit-sarjan toiset valintakilpailut kilpailtiin kolmessa lohkossa 10.-11.2. PTLn Emma Huikari, Venla Vehkaluoto ja Nella Vierikko kilpailivat HSKn järjestämässä kolmoslohkon kilpailussa Tikkurilassa sunnuntaina. Emma ja Nella saavuttivat sunnuntain kilpailusuorituksillaan paikan debytanttien kultafinaaliin!
Ad Astra sijoittui hyvällä luistelulla viidenneksi muodostelmaluistelun minoreiden 2. valintakilpailussa
Rovaniemellä käytävissä pohjoismaisissa mestaruuskilpailuissa on lauantai-iltana luisteltu juniorinaisten vapaaohjelmat
Vera Stolt lyhytohjelmallaan neljännellä sijalla
Yksinluistelun kansalliset juniorit -sarjan toiset valintakilpailut kilpailtiin kolmessa lohkossa 27.-28.1. PTLn Juuli Salminen ja Anni Pihlflyckt kilpailivat Oulussa ja saavuttivat kilpailutuloksillaan hopeafinaalipaikat!
Muodostelmaluistelun toiset kansalliset valintakilpailut kilpailtiin Lappeenrannassa 20.1. PTLn joukkueista kilpailuvuorossa oli aikuisten sarjan Audax sekä juniorit-sarjan Altius.
Yksinluistelun SM-noviisien kaksipäiväiset toiset valintakilpailut järjestettiin Lahden Isku-Areenalla 13.-14.1.2018. Kilpailussa oli jaossa viimeiset loppukilpailupaikat SM-kilpailuihin ja hopeafinaaliin.
Tappara Taitoluistelu järjesti muodostelmaluistelun hämeen, idän ja kaakon alueiden yhteisen aluemestaruuskilpailun sunnuntaina 14.1.2018 Hakametsän jäähallissa. Kilpailussa oli mukana yhteensä 45 joukkuetta.
RSS ATOM