Jäsenhuone|Työhuone|Valmennushuone (JH)

Jäähallissa lauantaina klo 11:50 - 13 muodostelman joukkueiden kauden kilpailuohjelmien ensiesitykset

8.11.2019

Nyt on aika paljastaa yleisölle seuran muodostelmaluistelujoukkueiden kauden 2019-20 kilpailuohjelmat. Jäällä esiintyy lauantaina 9.11. klo 11:50-13 vuorollaan Audax, Ad Altiora, Ad Aurum, Ad Astra ja Altius. Toivotamme seuraväen, vanhemmat, sukulaiset ja kaikki luistelun ystävät katsomaan!

Kuluvalla kaudella seuran muodostelmajoukkueissa luistelee tuttuun tapaan n. 100 luistelijaa. Joukkueet ovat harjoitelleet ahkerasti uusilla kokoonpanoilla toukokuun alusta alkaen. Joukkueiden kilpasarjat ovat: Ad Altiora: tulokkaat, Ad Aurum: tulokkaat, Ad Astra: noviisit, Altius: juniorit ja Audax: aikuiset.

Muodostelmajoukkueiden jää- ja oheisharjoittelu jatkui kesälomien jälkeen elokuun alussa ja kotihallien lisäksi jäätä on haettu Sipoosta, Mäntsälästä, Keravalta ja viikonloppuleirien merkeissä Pajulahdesta. Vastuuvalmentajina joukkueilla toimivat seuran muodostelmaluisteluvalmentajat Essi Bruun ja Satu Laitinen, apunaan Anna Asikainen. Oheisharjoitusta luistelijoille pitää myös fysioterapeutti Minja Järvinen ja yksinluisteluvalmentaja Lisa Andersson.

Muodostelmajoukkueet kilpailevat kauden aikana kutsukisoissa, aluemestaruuskilpailussa ja sarjojensa kansallisissa kilpailuissa. Ensimmäiset kilpailut koittavat 16.11. jolloin kaikki joukkueet matkaavat Riihimäen Jäätaitureiden järjestämään kutsukilpailuun.
Ensimmäinen kansallinen lohkokilpailu järjestetään Vantaalla 24.11., jolloin Trio Areenan jäällä kilpailevat Audax, Aurum, Astra ja Altius. Lohkokilpailuissa aikuiset ja juniorit tavoittelevat paikkaa loppukilpailuun. Tulokkailla kilpailu on elementtitapahtuma jossa ei jaeta sijoituksia tai pisteitä.

Muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen 2. valintakilpailu kilpaillaan helmikuussa ja 3. kilpailu eli loppukilpailut niihin paikan saavuttaneille joukkueille luistellaan maaliskuussa Turussa.

Muodostelmajoukkueet esiintyvät myös seuran joulujuhlassa seuran muiden luistelijoiden kanssa sunnuntaina 8.12., ja kauden päättävät perinteiset yleisöjäänäytökset nähdään huhtikuussa.