Jäsenhuone|Työhuone|Valmennushuone (JH)

Haemme muodostelmaluistelun päävalmentajaa

17.5.2020 klo 19:15

Porvoon Taitoluistelijat ry (PTL ry) on v. 1978 perustettu taitoluisteluseura. Seurassa luistelee vuosittain yli 250 yksinluistelijaa, muodostelmaluistelijaa ja luistelukoululaista.

 

Haemme täydennystä valmennustiimiimme: MUODOSTELMALUISTELUN PÄÄVALMENTAJA

 

Tule valmentamaan innokkaita ja motivoituneita kansallisen sarjojen joukkueitamme. Päävalmentajana vastaat seuran muodostelmaluistelun toiminnasta. Toimit läheisessä yhteistyössä seuran muun valmennustiimin ja seuran hallituksen kanssa. Valmennat alkaneella kaudella työparina tulokas-, minori- ja noviisijoukkueita. Tehtävä sisältää myös osallistumista kilpailuihin ja leireihin sekä jäänäytöksien suunnitteluun ja luistelukoulutoimintaan.

 

Toivomme sinulta oman muodostelmaluistelukokemuksen lisäksi kokemusta valmennustyöstä ja vähintään perustason valmentajakoulutusta mutta otamme huomioon myös oman aktiiviuran lopettaneet valmennusuran aloittaneet hakijat. Katsomme eduksi käytyjä arvioijakoulutuksia. PTL kannustaa ja tukee valmentajia kouluttautumisessa yksilöllisten tarpeiden mukaan.

 

Seurassamme luistelee 5 muodostelmaluistelujoukkuetta seuraavissa sarjoissa:

 

Tulokkaat

Minorit

Kansalliset noviisit

Kansalliset juniorit

Aikuiset

 

Työ on vakituinen ja kokoaikainen tai sopimuksen mukaan osa-aikainen. Toivomme, että jätät vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen pikimmiten, kuitenkin viimeistään 31.5.

 

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen ptlpuheenjohtaja@gmail.com

Tiedusteluihin vastaa puheenjohtaja Leena Eriksson 040 5189 561