Jäsenhuone|Työhuone|Valmennushuone (JH)

Tuula Olin kansainvälisissä kisoissa Oberstdorfissa

8.9.2013

Saksan Oberstdorfissa käytiin 15.─18.5.2013 kansainväliset aikuisluistelukilpailut. Porvoon taitoluistelijoiden Tuula Olin edusti Suomea 1934-1944 syntyneiden yksinluistelusarjassa Bronze Ladies V Artistic sijoittuen neljänneksi. Sarjan voitti Kanadan Linda Maundrell. Muut kilpasiskot Tuulan kisassa olivat Itävallasta ja Hollannista. Tuulan kisaohjelma oli PTL:n valmentajan Aleksei Saksin käsialaa.

 

 

Tunnelma Oberstdorfin kuuluisien hyppyrimäkien vieressä sijaitsevassa kisahallissa oli Tuulan mukaan valtavan hieno elämys. Kilpailuihin osallistui 330 yksinluistelijaa 24:ssä eri sarjassa, 7 muodostelmajoukkuetta sekä lisäksi luistelijoita pariluistelu- ja jäätanssissarjoissa. Kuvassa Tuula odottaa tuloksia hollantilaisen kilpakumppaninsa Henriette Peekelin kanssa.

 

Tuulan upea luistelu-ura on kestänyt jo yli kuusi vuosikymmentä. Ensimmäiset kultamitalinsa Tuula on voittanut yksinluistelussa alle 10-vuotiaana ja luistelu on kuulunut hänen elämäänsä koko aikuisiän. 72-vuotias Tuula on ollut kantavia voimia PTL:n aikuismuodostelmajoukkue Audaxissa sen perustamisesta lähtien. Tälläkin kaudella Tuula jatkaa luistelua Audaxissa, mutta jatkaa myös yksinluistelun parissa.  "Tänä vuonna olin neljäs, mutta ensi vuonna kun tunnen systeemit, olen varmasti mitaleilla", hän jo suunnittelee jatkoa yksinluistelu-uraansa. "Luistelu on ihanaa ja on hienoa, että voin sitä harrastaa PTL:ssä", Tuula toteaa.

 

Tässä PTL:n supernaisessa kiteytyy seuramme motto Taito luistella jää elämään!

Tapahtuman kotisivut ovat täällä.

Tarkat tulokset kilpailuista löytyvät täältä.