Jäsenhuone|Työhuone|Valmennushuone (JH)

Luistelukoulukirje 2.10.2013

2.10.2013

 

Lokakuussa saamme harjoitella ilman peruutuksia tai vuorojen muutoksia.

 

Muistattehan, että nyt lauantaina 5.10. järjestämme luistelukoulujen vanhempaininfon klo 10.00 ja klo 10.45 alkaen jäähallin kokoustilassa. Vanhempaininfoon ovat tervetulleita kaikkien luistelukouluryhmien vanhemmat.

Mikäli haluat esittää kysymyksiä tai ehdottaa infossa käsiteltäviä asioita jo etukäteen, ota yhteyttä porvoontaitoluistelijat@gmail.com tai 0405196429.

 

Mikäli et ole vielä käynyt tutustumassa luistelukoulutuntien teemoihin, kannattaa käydä katsomassa ne täältä: http://www.porvoontaitoluistelijat.fi/luistelukoulu/teemat/. Teemojen kautta saat hiukan vinkkiä jo etukäteen, mitä tunneilla harjoitellaan.

 

Ennakkotietona vielä, että syyslomaviikolla vko 42 harjoitellaan normaalin aikataulun mukaisesti.

 

Ja viimeiseksi muutamia taitoluistelutärppejä:

 

·         Kovatasoinen Finlandia Trophy- taitoluistelukilpailu käydään viikonloppuna 4.-6.10. Barona Areenalla Espoossa. Mukana on suomalaisia huippumuodostelmajoukkueita ja yksinluistelijoita sekä taitoluistelun huippuja Euroopasta, Amerikasta ja Aasiasta asti. Kisasivut löytyvät täältä: http://www.stll.fi/finlandia_trophy/

·         Huomasitko, että viime lauantaina Nelosella alkoi Dancing on Ice? Vielä ehtii mukaan seuraamaan, kuinka luistelutaidottomista julkisuuden henkilöistä leivotaan jäätanssijoita ja pariluistelijoita. Dancing on Ice Nelosella lauantaisin klo 19.30.

 

 

Luisteluterveisin,

Ilona Tiala, 0405196429, porvoontaitoluistelijat@gmail.com