Jäsenhuone|Työhuone|Valmennushuone (JH)

Mitalisadetta muodostelmaluistelun 1. valintakilpailuista Porvooseen

24.11.2013

Aurum
Astra
Audax ja pronssimitalit
Aurum ja Altius
Altius

Porvoon Taitoluistelijoiden neljä muodostelmajoukkuetta toivat sunnuntaina kotiin kolme pronssia ja yhden neljännen sijan kansallisen sarjan valintakilpailusta Espoon Barona Areenalla.

"Juniorijoukkue Altiuksen pronsssuoritus ei ollut ihan parhain, elementteihin jäi muutamia pieniä virheitä. Ei kuitenkaan isoja kaatumisia tai muita mokia. Esiintyminen oli hyvää ja mukaansatempaava jo aamuvarhaisella ja erittäin aikaisesta lähdöstä huolimatta. Sijoittuminen pronssille oli erittäin positiivinen yllätys, jota vähän uskalsin myös salaisesti toivoa", kommentoi valmentaja Ilona Tiala.

Tulokkaissa oleva Aurum luisteli erittäin hyvän ja puhtaan ohjelman. Kisajännitys kanavoitui juuri oikein; rohkeana ja hyvävauhtisena luisteluna.
"Hyvää sijoitusta uskalsimme odottaa, mitali oli hieno saavutus", kertoo valmentaja Tiala.

Astra luisteli myös hyvän ja puhtaan ohjelman. Vauhti ja esiintyminen oli erittäin hyvää. Sijoitus oli Astran minorihistorian parhain ja pistesaldo oli hieno.

Aikuissarjan Audax luisteli lähes täydellisen ohjelman. Kausi on alkanut loistavasti ja edellisen viikonlopun kutsukilpailujen  pronssin jatkoksi tuli nyt myös valintakilpailuista pronssia ja samalla joukkue lunasti paikkansa loppukilpailuun. Mitali tuli joukkueelle täytenä yllätyksenä – siitä ei osattu kuin haaveilla ennen kisoja.

"Kaiken kaikkiaan täytyy olla erittäin tyytyväinen viikonloppuun. Kaikki joukkueet tekivät puhtaat suoritukset ja sijoituksethan olivat historiallisen hyvät", Tiala toteaa.

Kaiken kaikkiaan täytyy olla erittäin tyytyväinen viikonloppuun. Kaikki joukkueet tekivät puhtaat suoritukset ja sijoituksethan olivat historiallisen hyvät! Jee! Tästä on hyvä jatkaa treenausta kohti seuraavia kisoja entistä suuremmalla innolla.

Tulokset