Jäsenhuone|Työhuone|Valmennushuone (JH)

Luistelukoulukirje vko 50

10.12.2014

Hei,

 

Tällä viikolla luistelukoulussa harjoitellaan normaalin aikataulun mukaisesti.

Huomioikaa, että yksinluistelijoiden kuukausikilpailun vuoksi tämän päivän MK-kehityksen ja Taitajien oheisharjoitukset pidetään Kokonhallin monitoimitilassa.

 

Ensi viikolla (vko 51) nuorisojäähallissa on turnaus, minkä vuoksi kaikki ryhmät harjoittelevat jäähallin puolella seuraavan aikataulun mukaisesti:

 

8.30-9.30 Kilpataitajat ja Taitajat

9.30-10.15 MK-kehitys+LK-kehitys+aikuisten jatko

10.30-11.15 Tenavat+aikuisten alkeet

11.15-12.00 Tenavat+Harrastajat

 

Alla infoa vielä tulevasta joulujuhlasta:

 

Joulujuhla

 

Seuramme joulujuhlaa vietetään sunnuntaina 21.12. klo 13 alkaen.

 

Luistelukoululaisia pyydetään saapumaan jäähallille esiintymisasussa luistimet pakattuna kassiin. Luistelukoululaiset seuraavat joulujuhlan ensimmäisen puoliajan katsomosta ja siirtyvät väliajalla luistelukouluohjaajien saattamana pukukoppeihin pukemaan luistimet jalkaan. Luistelukoululaiset esiintyvät joulujuhlan toisella puoliajalla. Juhla huipentuu joulupukin saapumiseen jäälle. Juhlan päätteeksi luistelukouluohjaajat sekä koppiemot avustavat lapsilta luistimet pois ja saattavat lapset jäähallin viheriölle, jossa vanhempia pyydetään odottamaan lapsiaan.

 

Joulujuhlan sisäänpääsymaksu on 5 euroa ja se sisältää glögin ja piparin. Alle 18-vuotialta ja joulujuhlassa esiintyviltä aikuisilta ei peritä pääsymaksua.

 

Vanhempien talkoopanosta tarvitaan joulujuhlapäivänä. Pyydämme luistelijoiden vanhempia ilmoittautumaan koppiemoiksi tai parkkivahdiksi. Myös kortillisia järjestyksenvalvojia kaivataan. Ilmoittautua voi luistelukoulun respassa tai sähköpostitse (porvoontaitoluistelijat@gmail.com)

 

Alla vielä luistelukoululaisten roolit ja pukuohjeet:

Tenavat+Harrastajat - Tonttuja - tonttuasu, punaiset/harmaat housut/hame ja paita, päähän tonttulakki, esityksessä saa käyttää kypärää

Taitajat - Lumienkeleiden tekoa - mustat legginsit, värikkäät hame, villa/neulepaita, myssy, kaulahuivi, tumput

MK-Kehitys - Aristokattien joulu - mustat legginsit, musta paita, kaulaan värikäs rusetti (esim.kapeasta huivista tai silkkinauhasta), häntä (esim. vanulla täytetty musta pötkylä), ohjaajat askartelevat korvat

LK-kehitys ja Kilpataitajat saavat ohjeet ryhmien vastuuvalmentajilta

 

Luisteluterveisin

Ilona Tiala, 0405196429, porvoontaitoluistelijat@gmail.com