Jäsenhuone|Työhuone|Valmennushuone (JH)

Luistelukoulukirje 4.4.2017 - Jäänäytösinfoa

4.4.2017

Aikatauluasiaa                          

Viestin ohessa kuluvan viikon aikataulu. Ensi viikon aikataulu löytyy täältä: http://www.porvoontaitoluistelijat.fi/luistelukoulu/aikataulut/

Viimeisten viikkojen aikataulut ovat vielä työn alla, mutta pyrimme julkaisemaan ne mahdollisimman pian!

Jäänäytökseen ilmoittautuminen

 

Luistelukoululaisia pyydetään  ilmoittautuvat näytökseen täyttämällä ohessa olevan ilmoittautumislomakkeen. Lomakkeita on saatavilla myös luistelukoulun respassa. Lomake palautetaan luistelukoulun respaan tai sähköpostitse (porvoontaitoluistelijat@gmail.com).

 

Luistelukoululaisten roolit:

 

Tenavat + Perheluistelijat + Harrastajat = Aurinko

pukuvarastosta: keltainen iso t-paita (jaetaan kenraaliharjoituksessa)

luistelija hankkii itse: kultaista ohuehkoa kuusenkoristenauhaa otsalle

 

Koululaiset ja Minitulokkaat = Kimalaiset

pukuvarastosta: kimalaispaita, kimalaispäähine (jaetaan kenraaliharjoituksessa)

luistelija hankkii itse:  mustat housut ja paita, kahdeksan kappaletta keltaisia pyöreitä ilmapalloja, mustat sukkahousut

 

T2 ja T3 = Hiiret

luistelija hankkii itse: harmaat housut ja paita, hiirenkorvat, häntä

 

Taitajat = Auringonsäteet

pukuvarastosta: keltavalkoiset asut, keltaiset voimistelunauhat

luistelija hankkii itse: sukkahousut, kultaista

 

Talkootehtäviä tarjolla

Talkoopuja tarvitaan vielä, jotta jäänäytösviikonloppu sujuu ongelmitta. Tarvitsemme

-pukukoppivalvojia

-parkkipaikkavahteja

-siivous- ja rakennusapuja perjantaille ja maanantaille

 

Ilmoittautuminen  luistelukoulun respaan tai sähköpostitse (porvoontaitoluistelijat@gmail.com)

 

Jäänäytöksen kenraaliharjoitus on torstaina 27.4.2017 klo 17.00 alkaen, paikalla tulee olla puoli tuntia ennen harjoituksen alkua eli klo 16.30.

 

Luistimet ja esitysvaatteet puetaan vasta hallilla. Koppivalvojat ja luistelukouluohjaajat avustavat lapsia.

 

Luistelukoululaiset eli Tenavat (kaikki värit), Perheluistelijat, Harrastajat, Taitajat, Koululaiset, Minitulokkaat, T2 ja T3 sekä aikuiset (aikuisten luistelukoulu) tulevat sisään jäähallin parkkipaikan puoleisista ovista. Luistelukoululaisia aletaan ottaa vastaan klo 16:00.

 

Ovien sisäpuolella on nimilistat, johon jokaisen luistelijan on kuitattava saapumisensa paikalle. Ohjaajat ja koppiemot ohjaavat lapset tästä pukukoppeihin. Luistelijoiden vanhemmat eivät pääse pukukoppeihin tai jäähallille kenraaliharjoituksen aikana.

 

Kenraaliharjoitus päättyy klo 19. Luistelukoululaiset voi hakea jäähallilta jäähallin parkkipaikan puoleisilta ovelta. Kuittaathan koppiemon listaan, että lapsi on haettu.

 

Koululaisnäytökset ovat perjantaina 28.4.2017 klo 9:00, 11:30 sekä näytökset perjantaina 28.4. klo 18:00 ja lauantaina 29.4.2017 klo 12:00. Paikalla tulee olla aina puoli tuntia ennen näytöksen alkua

 

Luistelukoululaiset eli Tenavat (kaikki värit), Perheluistelijat, Harrastajat, Taitajat, Koululaiset, T2 ja T3 sekä aikuiset (aikuisten luistelukoulu) tulevat sisään jäähallin parkkipaikan puoleisista ovista.

 

Ovien sisäpuolella on listat, johon jokaisen luistelijan on kuitattava saapumisensa paikalle. Ohjaajat ja koppiemot ohjaavat lapsen tästä eteenpäin pukukoppeihin. Luistelijoiden vanhemmat eivät pääse pukukoppeihin näytöksen aikana. Jäänäytöstä katsomaan tulevat vanhemmat kulkevat katsomoon lipunmyyntioven kautta.

 

Koululaisnäytökset perjantaina ovat klo 9:00 ja 11:30. Paikalla tulee olla viimeistään 8:30. Lapset voi tuoda jäähallille aikaisintaan 7:30 ja toiseen esitykseen 10:45. Mikäli osallistuu molempiin esityksiin, esitysten välinen aika kannattaa viettää jäähallilla. Huolehdittehan lapsille evästä mukaan. Ensimmäinen koululaisnäytös päättyy noin 10:30 ja jälkimmäinen klo 13:00.

 

Illan esitys alkaa klo 18:00, eli hallilla tulee olla viimeistään 17:30. Luistelukoululaisia aletaan ottaa vastaan klo 17:00. Illan esitys päättyy noin 19:30.

 

Lauantaina luistelukoululaisia aletaan ottaa vastaan klo 11:00, viimeistään paikalla tulee olla 11:30. Jäänäytös päättyy noin klo 13:30.

 

 

Muita ohjeita

 

Mukaan näytösten väliin kannattaa ottaa evästä (EI KARKKIA, SIPSIÄ tms) ja mahdollisesti jotain pientä tekemistä (värityskirja tms). Lapset pääsevät seuraamaan näytöstä ennen ja jälkeen oman esityksen sivukatsomoon, mukaan kannattaa siis pakata myös jotain lämmintä vaatetusta tai esim. fleecepeitto, jotta odottaessa ei tule kylmä.

 

Luisteluterveisin

Ilona Tiala, 0405196429, porvoontaitoluistelijat@gmail.com