Jäsenhuone|Työhuone|Valmennushuone (JH)

Luistelukoulukirje 24.4.2017

24.4.2017

Aikatauluasiaa                          

Viestin ohessa  viikon  17 aikataulut. Löydät aikataulut myös täältä: http://www.porvoontaitoluistelijat.fi/luistelukoulu/aikataulut/

Tenavajumppa on keskiviikkona 26.4.  viimeistä kertaa tällä kaudella. Jumppaajat voivat pukeutua haluamiinsa kivoihin vappuvaatteisiin ja luvassa on hauskoja leikkejä viimeisen jumpan kunniaksi.

 

Tiedoksi, että lauantain jäänäytöksen päätteeksi jaetaan kiertopalkinnot ja tsempparipokaalit seuramme luistelijoille.  Ilmoittelen tämän viikon aikana jo etukäteen pokaalin saajille, jotta tiedätte olla paikalla lauantaina =)

 

Viikonloppuna PTLn kausi huipentuu jäänäytökseen! Muistattehan jakaa näytöksen mainosta facebookissa ja kutsua sukulaiset ja ystävät katsomaan. Tällä viikolla kannattaa myös seurata ahkerasti paikallislehtiä.

Alla vielä ohjeet ennakkolippujen ostoon:

Jäänäytöksiin perjantaina 28.4. klo 18 ja lauantaina 29.4. klo 19 on mahdollista ostaa ennakkolippuja.

Maksa haluamasi liput keskiviikkona 26.4.2016 mennessä alla olevilla tiedoilla:

Tili: OP FI 61 5358 0620 2348 95 Porvoon Taitoluistelijat 
Viite: 
30082 01714

Mikäli maksaja on eri kuin lippuja noutava, tulee viitteen sijasta viestikenttään kirjoittaa liput noutavan henkilön nimi.

Lippujen hinnat:

Aikuiset: 15,- / hlö
Lapset (4 - 16 vuotiaat) : 5,- / hlö (alle 4-v ilmainen)
Perhelippu: 35,- (2 aikuista + 2 lasta)

Ennakkolipun maksaneilla on lipun myynnissä lista, jossa maksajan nimellä löytyy maksettu määrä lippuja. Sen takia onkin tosi tärkeää, että
 ennakkoliput maksetaan ajoissa (26.4.2016 mennessä), jotta suoritus näkyy ajoissa Porvoon Taitoluistelijoiden tilillä ja sitä kautta meillä on nimet saatu päivitettyä ennakkolippujen listalle.
Ostamalla ennakkolipun varmistat, että pääset sisään jonottamatta. Ennakkolippuja ostaneiden sisäänkäynti on Kokonhallin päädystä.

 

Luistelukoululaisten kausi päättyy siis kevätnäytökseen. Syyskausi starttaa taas elo-syyskuun vaihteessa ja avaamme ilmoittautumislomakkeen tulevalle kaudelle toukokuun aikana. Tiedotan tästä vielä tarkemmin!

 

Alla vielä kertaus viikonlopun jäänäytöstä varten.

Luistelukoululaisten roolit:

 

Tenavat + Perheluistelijat + Harrastajat = Aurinko

pukuvarastosta: keltainen iso t-paita (jaetaan kenraaliharjoituksessa)

luistelija hankkii itse: kultaista ohuehkoa kuusenkoristenauhaa otsalle

Täsmennys ohjeeseen: Keltaisen paidan alle mustat housut ja paita. Esityksessä voi pitää kypärää.

 

Koululaiset ja Minitulokkaat = Kimalaiset

pukuvarastosta: kimalaispaita, kimalaispäähine (jaetaan kenraaliharjoituksessa)

luistelija hankkii itse:  mustat housut ja paita, kahdeksan kappaletta keltaisia pyöreitä ilmapalloja, mustat sukkahousut

 

T2 ja T3 = Hiiret

luistelija hankkii itse: harmaat housut ja paita, hiirenkorvat, häntä

täsmennys ohjeeseen: hiirillä voi olla myös hame, kunhan sekin on harmaa

 

Taitajat = Auringonsäteet

pukuvarastosta: keltavalkoiset asut, keltaiset voimistelunauhat

luistelija hankkii itse: sukkahousut

täsmennys ohjeeseen: molempiin käsiin kultaista, ohutta ja hapsumaista joulukoristenauhaa

 

Talkootehtäviä tarjolla

Talkootehtävät on saatu kiitettävästi täytettyä. Ohjeet ja aikataulut talkoolaisille tulossa piakkoin

 

Jäänäytöksen kenraaliharjoitus on torstaina 27.4.2017 klo 17.00 alkaen, paikalla tulee olla puoli tuntia ennen harjoituksen alkua eli klo 16.30.

 

Luistimet ja esitysvaatteet puetaan vasta hallilla. Koppivalvojat ja luistelukouluohjaajat avustavat lapsia.

 

Luistelukoululaiset eli Tenavat (kaikki värit), Perheluistelijat, Harrastajat, Taitajat, Koululaiset, Minitulokkaat, T2 ja T3 sekä aikuiset (aikuisten luistelukoulu) tulevat sisään jäähallin parkkipaikan puoleisista ovista. Luistelukoululaisia aletaan ottaa vastaan klo 16:00.

 

Ovien sisäpuolella on nimilistat, johon jokaisen luistelijan on kuitattava saapumisensa paikalle. Ohjaajat ja koppiemot ohjaavat lapset tästä pukukoppeihin. Luistelijoiden vanhemmat eivät pääse pukukoppeihin tai jäähallille kenraaliharjoituksen aikana.

 

Kenraaliharjoitus päättyy klo 19. Luistelukoululaiset voi hakea jäähallilta jäähallin parkkipaikan puoleisilta ovelta. Kuittaathan koppiemon listaan, että lapsi on haettu.

 

Koululaisnäytökset ovat perjantaina 28.4.2017 klo 9:00, 11:30 sekä näytökset perjantaina 28.4. klo 18:00 ja lauantaina 29.4.2017 klo 12:00. Paikalla tulee olla aina puoli tuntia ennen näytöksen alkua

 

Luistelukoululaiset eli Tenavat (kaikki värit), Perheluistelijat, Harrastajat, Taitajat, Koululaiset, T2 ja T3 sekä aikuiset (aikuisten luistelukoulu) tulevat sisään jäähallin parkkipaikan puoleisista ovista.

 

Ovien sisäpuolella on listat, johon jokaisen luistelijan on kuitattava saapumisensa paikalle. Ohjaajat ja koppiemot ohjaavat lapsen tästä eteenpäin pukukoppeihin. Luistelijoiden vanhemmat eivät pääse pukukoppeihin näytöksen aikana. Jäänäytöstä katsomaan tulevat vanhemmat kulkevat katsomoon lipunmyyntioven kautta.

 

Koululaisnäytökset perjantaina ovat klo 9:00 ja 11:30. Paikalla tulee olla viimeistään 8:30. Lapset voi tuoda jäähallille aikaisintaan 7:30 ja toiseen esitykseen 10:45. Mikäli osallistuu molempiin esityksiin, esitysten välinen aika kannattaa viettää jäähallilla. Huolehdittehan lapsille evästä mukaan. Ensimmäinen koululaisnäytös päättyy noin 10:30 ja jälkimmäinen klo 13:00.

 

Illan esitys alkaa klo 18:00, eli hallilla tulee olla viimeistään 17:30. Luistelukoululaisia aletaan ottaa vastaan klo 17:00. Illan esitys päättyy noin 19:30.

 

Lauantaina luistelukoululaisia aletaan ottaa vastaan klo 11:00, viimeistään paikalla tulee olla 11:30. Jäänäytös päättyy noin klo 13:30.

 

 

Muita ohjeita

 

Mukaan näytösten väliin kannattaa ottaa evästä (EI KARKKIA, SIPSIÄ tms) ja mahdollisesti jotain pientä tekemistä (värityskirja tms). Lapset pääsevät seuraamaan näytöstä ennen ja jälkeen oman esityksen sivukatsomoon, mukaan kannattaa siis pakata myös jotain lämmintä vaatetusta tai esim. fleecepeitto, jotta odottaessa ei tule kylmä.

 

Luisteluterveisin

Ilona Tiala, 0405196429, porvoontaitoluistelijat@gmail.com