Jäsenhuone|Työhuone|Valmennushuone (JH)

PTLn joukkueille aluemestaruusmenestystä

16.1.2018

Tappara Taitoluistelu järjesti muodostelmaluistelun hämeen, idän ja kaakon alueiden yhteisen aluemestaruuskilpailun sunnuntaina 14.1.2018 Hakametsän jäähallissa. Kilpailussa oli mukana yhteensä 45 joukkuetta.

PTL saavutti kilpailussa kaksi aluemestaruutta ja yhden kolmannen sijan.

Kisapäivän ensimmäisen mitalin voitti aikuisten sarjassa Audax napaten kolmannen perättäisen aluemestaruutensa. Sijoituksestaan hämmentynyt, mutta ikionnellinen joukkue esitti ohjelmassaan parhaimman osaamisensa lisäksi myös jokusen pyllähdyksen! Audax keräsi hienot pisteet ja jatkaa harjoittelua kohti seuraavaa valintakisaa.

Myös Altius jatkoi aluemestaruuksien kultaputkeaan Tampereella. Juniorit-sarjassa kilpailevan Altiuksen kisasuoritus oli siisti ja varma sekä pistesaldo mainio. Myös Altius jatkaa harjoittelua kohti viikonloppuna Lappeenrannassa järjestettävää 2. valintakilpailua. Onnea ja hurraa Altius!

Kisapäivän viimeisessä palkintojenjaossa jaettiin Ad Astran kaulaan pronssiset mitalit kovatasoisessa minorien sarjassa. Hurraa Astra! Tulokasjoukkue Ad Aurum joutui tällä kertaa tyytymään viimeiseen sijaan. Kisasuoritus oli todella vauhdikas ja luistelijat esiintyivät iloisella ilmeellä. Reippain mielin siis eteenpäin, harjoittelu jatkukoon entistä ahkerampana kohti seuraavia kisoja.


Tulokset: http://taitoluistelu.tappara.fi/taitoluistelu/kilpailut/ml_aluemestaruudet_2018_tulokset.html

Suomen Taitoluisteluliiton artikkeli aluekilpailuviikonlopusta: https://www.skatingfinland.fi/ajankohtaista/tapahtumat/voimalla-128-joukkueen/

Kuvia Tampereen kilpailusta: https://tapparatl.galleria.fi/kuvat/Muodostelmaluistelun+aluemestaruuskilpailut+2018/