Jäsenhuone|Työhuone|Valmennushuone (JH)

Vera Stolt matkalla ISU Junior Grand Prix -kilpailuun Liettuaan

4.9.2018

Vera Stolt matkalla ISU JGP -kilpailuun

Vera Stolt on valmentaja Aleksei Saksin kanssa matkalla Liettuan Kaunasiin.

Taitoluistelun kansainvälinen kilpailukausi on käynnistynyt. PTLn Vera Stolt edustaa Suomea JGP-kilpailussa Liettuassa. Kilpailussa luistellaan lyhytohjelma torstaina ja vapaaohjelma perjantaina.

 

Kansainvälisen luisteluliiton ISUn JGP-kilpailuissa kilpailevat nuoret 13-19-vuotiaat yksinluistelijat, jäätanssijat ja pariluistelijat.

Junior Grand Prix –sarja koostuu seitsemästä kilpailusta ja finaalista, jotka kilpaillaan tällä kaudella Slovakiassa, Itävallassa, Liettuassa, Kanadassa, Tsekin tasavallassa, Sloveniassa ja Armeniassa.

Luistelijat keräävät kilpailusijoituksillaan pisteitä ja jokaisesta lajista kuusi eniten pisteitä saanutta luistelijaa pääsee joulukuussa Kanadassa järjestettävään JGP-finaaliin.

 

Uuden lyhytohjelman ensiesitys torstaina

Vera avaa kilpailukautensa torstaina uudella lyhytohjelmallaan. Lentokentältä tavoitettu Vera kertoo että kilpailuun lähdettäessä hänellä on hyvä tunnelma ja hän haluaa nauttia luistelusta. Hänelle on tälle kaudelle tehty uusi lyhytohjelma, jossa teemana tulta ja tuulta.

Valmentaja Aleksei Saks odottaa Veralta hyviä suorituksia ja puhtaita ohjelmia, luistelijan tulee näyttää kilpailuissa mitä osaa. Myös ISUn arviointijärjestelmään tehdyt pienet uudistukset tälle kaudelle kiinnostavat valmentajaa paljon, on mielenkiintoista nähdä ensimmäistä kertaa mihin pisteet asettuvat.

 

Kilpailua voi seurata suorana lähetyksenä ISUn Youtube-kanavalta.

 Hyvää matkaa ja onnea kilpailuun!