Jäsenhuone|Työhuone|Valmennushuone (JH)

Vera Stolt kymmenenneksi JGP Liettuassa

8.9.2018

Uusi lyhytohjelma onnistui erinomaisesti ja yhteispisteissä Vera luisteli omat uudet kansainväliset ennätyspisteet 136.56.

Suomen yksinluistelun maajoukkueeseen kuuluva PTLn Vera Stolt aloitti kilpailukautensa junioreiden Grand Prix -kilpailussa Liettuan Kaunasissa. Vera sijoittui lyhytohjelmassa sijalle 8, mainioin pistein 49.84. Vapaaohjelman jälkeen loppusijoitus oli kymmenes,
uusin kansainvälisin ennätyspistein 136.56.

Valmentaja Aleksei Saks iloitsi hyvin onnistuneesta lyhytohjelmasta: Uusi ohjelma toimi hyvin ja lyhytohjelmassa menee kohta rikki 50 pisteen raja. Vera onnistui sekä vaikeassa kolmoislutz-yhdistelmässä että kolmoisflipissä.

Lutzyhdistelmä ja kolmoissalkkovit toimivat myös vapaaohjelmassa mutta muutoin vapaaohjelman elementeissä oli enemmän taistelun makua. Vielä tällä kertaa ohjelmassa ei nähty kolmois-kolmois yhdistelmää, jonka Vera myös taitaa. Yhteistuloksissa Vera siis sijalle 10. 

Suomen Taitoluisteluliiton tiedotteessa 16 vuotta kesällä täyttänyt Vera harmitteli vapaaohjelmaa, mutta oli myös kilpailun jälkeen terävän analyyttinen siitä, mihin on seuraavaksi keskityttävä. – Luulin tehneeni molemmissa ohjelmissa liikkeeni loppuun asti, mutta videotallenteista näin, että paljon on vielä töitä tehtävänä.


Liettuan GP:n voitti ylivoimaisesti hallitseva junioreiden maailmanmestari Venäjän Alexandra Trusova pistein 221.44.

Suomen Taitoluisteluliiton uutinen
Tulokset