Jäsenhuone|Työhuone|Valmennushuone (JH)

Luistelukoulu

Vastuuvalmentaja

 

Ilona Tiala

ilonatiala(a)hotmail.com

040 519 6429
 

Aloitin oman luistelu-urani 5-vuotiaana Porvoon Taitoluistelijoissa vuonna 1989. 20 vuotta kestänyt ”harrastus” päättyi keväällä 2009 Team Uniquen riveissä MM-hopeaan. Vannoutuneena lajin rakastajana valmennus on luonnollinen tapa jatkaa työtä luistelun parissa.

Valmennus- ja ohjauskokemusta löytyy vuosien varrelta melko paljon luistelukoulujen ohjauksesta muodostelmaryhmien apuvalmentajana toimimiseen. Olen suorittanut luistelukouluohjaajan peruskurssin sekä I- ja II-tason valmentajakoulutukset. Käytännön huippuvalmennustyötä olen saanut seurata kuusi luisteluvuottani HSK:ssa.
Opiskelen Helsingin yliopistossa luokanopettajaksi. Opinnot alkavat olla loppusuoralla, ja niitä olisi tarkoitus jatkaa pikkuhiljaa työn ohessa eteenpäin. Luisteluun ja harjoitteluun suhtaudun tietyllä vakavuudella: se mitä tehdään, tehdään kunnolla. Luistelun pitää kuitenkin ennen kaikkea olla hauskaa ja nautittavaa. Siis sellainen harrastus, josta saa iloa, onnistumisia, ystäviä, kokemuksia ja haasteita.

 

Porvoon taitoluistelijoiden luistelukoulussa voi yli 3-vuotias harrastaa luistelua. Alkeis- ja jatkoryhmiä löytyy eri-ikäisille ja -tasoisille luistelijoille. Ryhmät harrastavat 1-2 kertaa viikossa luistelua ja kerran viikossa on jumppa/oheisharjoittelu.

 

Tervetuloa mukaan!