Jäsenhuone|Työhuone|Valmennushuone (JH)

Muodostelmaluistelu

Valmentajat

 

Ilona Tiala

 

ilonatiala(a)hotmail.com

040 519 6429
 

Aloitin oman luistelu-urani 5-vuotiaana Porvoon Taitoluistelijoissa vuonna 1989. 20 vuotta kestänyt ”harrastus” päättyi keväällä 2009 Team Uniquen riveissä MM-hopeaan. Vannoutuneena lajin rakastajana valmennus on luonnollinen tapa jatkaa työtä luistelun parissa.

Valmennus- ja ohjauskokemusta löytyy vuosien varrelta melko paljon luistelukoulujen ohjauksesta muodostelmaryhmien apuvalmentajana toimimiseen. Olen suorittanut luistelukouluohjaajan peruskurssin sekä I- ja II-tason valmentajakoulutukset. Käytännön huippuvalmennustyötä olen saanut seurata kuusi luisteluvuottani HSK:ssa.

Opiskelen Helsingin yliopistossa luokanopettajaksi. Opinnot alkavat olla loppusuoralla, ja niitä olisi tarkoitus jatkaa pikkuhiljaa työn ohessa eteenpäin. Luisteluun ja harjoitteluun suhtaudun tietyllä vakavuudella: se mitä tehdään, tehdään kunnolla. Luistelun pitää kuitenkin ennen kaikkea olla hauskaa ja nautittavaa. Siis sellainen harrastus, josta saa iloa, onnistumisia, ystäviä, kokemuksia ja haasteita.

 

Anu Lönnroth

 

Aloitin luistelun vuonna 1998 PTL:n tenavaryhmissä, josta siirryin vuonna 2003 muodostelmaluistelun puolelle. Porvoon muodostelmajoukkueissa ehdin luistella 10 vuotta, jonka jälkeen siirryin HSK:n Team Hysteriquen riveihin kaudeksi 2013–2014 ja tämä jäikin viimeiseksi luistelukaudekseni.

Ohjaajana toimiminen tuntui luonnolliselta tavalta jatkaa lajin parissa ja huomasinkin sen olevan juttu mitä haluan tehdä ja mistä tykkään. Luistelukouluohjaajan tehtävissä olen ehtinyt olla kuusi vuotta ja syksystä 2015 lähtien olen toiminut myös muodostelmajoukkueiden apuvalmentajana. Parasta työssäni on huomata luistelijoiden kehitys ja onnistumisen ilo, josta saa aina lisää motivaatiota ja uutta intoa ohjaamiseen.

Olen suorittanut I-tason valmentajakoulutuksen sekä sitä edeltävän Luistelukouluohjaajan koulutuksen. Työn ohella opiskelen tradenomiksi Porvoon Haaga-Heliassa.

 

Sanni Korhonen

Muodostelmaluistelussa on kaudella 2016-2017 kaikkiaan 4 kilpailevaa joukkuetta:

 

Altius Kansalliset juniorit sarjassa

Ad Astra Kansalliset noviisit-sarjassa

Audax Aikuiset-sarjassa

Ad Aurum Tulokkaat-sarjassa